Taal selecteren

Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid

Onze licence to operate
In alles wat wij doen, staat aandacht voor kwaliteit, gezondheid, veiligheid, beveiliging en milieu (QHSSE) voorop. Dat is een eis vanuit onze klanten, maar eerst en vooral ook een verplichting aan onszelf. Onze hoge standaarden zijn onze licence to operate. 24/7 zijn wij in control.

Veelomvattend managementsysteem
Al onze binnenvaarttankers en activiteiten zijn onderdeel van een veelomvattend managementsysteem. Onze certificering omvat onder meer ISO 9001, ISO 14001 en ISO 45001. Klanten garanderen wij op die manier op elk moment de hoogste kwaliteit. Elke handeling aan boord is herleidbaar en verifieerbaar, met ISO 45001 als extra waarborg voor de gezondheid en veiligheid van onze bemanningen.

 Al onze certificeringen op een rij

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • ISO 45001
  • Tanker Management and Self Assessment (TMSA)

Veiligheid voorop
Alle veiligheidssystemen aan boord van onze schepen voldoen aan de strengste eisen en worden voortdurend gecheckt. Regelmatige trainingen vormen een vanzelfsprekend onderdeel van de dagelijkse routine van al onze varende medewerkers. Unibarge is mede-initiatiefnemer van het Platform Zero Incidents, met als doel om samen met branchegenoten continu te blijven leren over veiligheid. Veiligheid mag nooit een concurrentiefactor zijn!

Focus op duurzaamheid
Net als onze klanten werken wij hard aan verdere vergroening. Naast vanzelfsprekende wettelijke eisen vinden wij het onze maatschappelijke plicht proactief bij te dragen aan duurzaamheid. Ook door zelf te zorgen voor een milieuvriendelijke  verwerking van afvalstromen. Veel van onze schepen voldoen nu reeds aan de hoogste milieunormen (Europese stage V) voor een schone binnenvaart.