Taal selecteren

Over Unibarge

Onze mensen maken het verschil

Unibarge is in 2006 opgericht vanuit de ambitie om de binnentankvaart naar een hoger plan te tillen. Vanaf dag één is ons aanbod aan de markt gestoeld op kwaliteit, betrouwbaarheid, efficiency en flexibiliteit. Onze deskundige kapiteins en bemanningen vormen hiervoor 24/7 ons visitekaartje op het water. Daarbij ondersteund door een dynamisch kantoorteam

Onze kantoren

Met eigen kantoren in Nederland en Zwitseland kunnen wij onze klanten in de ARA-havens, het Noord-Duitse kanalengebied en op de Rijn/Donau tot in Zwitserland op elk moment optimaal ondersteunen.

Hendrik-Ido-Ambacht
Kantoor Hendrik-ido-ambacht is de hoofdvestiging van Unibarge. Hiervandaan overzien wij zowel onze gehele operatie, sturen wij de dagelijkse activiteiten aan en werken onze mensen aan de toekomst, met evenredige aandacht voor kwaliteit, gezondheid, veiligheid, beveiliging en milieu (QHSSE).

Baar
Onze medewerkers in kantoor Baar handelen voornamelijk personeelszaken, ondersteuning op het gebied van QHSE en administratieve handelingen af. Zij hebben veel ervaring op deze gebieden en ondersteunen ons waar ze kunnen.